BLOG

Imprimeix

I-Musi - Llenguatge Musical

 

Aquest curs l’Escola de Música de la Colla Els Valerios, estrena un nou sistema d’aprenentatge de Llenguatge Musical .... descobrim i·MUSI.

 

 logoIMUSI

 

  • EL LLIBRE

PROGRESSIÓ I DIDÀCTICA LÙDICA, CLAU DEL MÈTODE

I·Musi ha creat un innovador i progressiu sistema d'aprenentatge que utilitza les noves tecnologies.

El procés utilitzat en totes les unitats didàctiques es basa en escoltar, parlar, llegir i escriure, imitant el procés natural d'aprenentatge de la llengua materna.

En un sol llibre, estructurat en 8 unitats didàctiques, treballem tots els elements i aspectes referents al Llenguatge Musical: Interiorització, Audició, Memòria, Moviment, Teoria Musical, Ritme, Entonació, Improvisació, Creativitat, Dictat i Cal·ligrafia.

 

https://www.i-musi.es/libro/

 

  • AULA INTERACTIVA

LA PLATAFORMA DIGITAL MÉS INNOVADORA DEL SECTOR EDUCATIU MUSICAL

Et presentem un conjunt d'eines i materials pensats per a oferir-te el millor servei i qualitat a l'aula musical, tant per a alumnes, pares i professors.

D'una forma complementària i innovadora, aquest llibre s'acompanya d'una plataforma online que ajuda tant al professor com a l'alumne a complementar els continguts adquirits a l'aula.

Amb aquesta plataforma, l'alumne, a través de jocs interactius, aprendrà de manera lúdica. El professor podrà avaluar de manera contínua l'aprenentatge de l'alumne. I a més, gràcies al sistema de control parental, els pares podran ser partícips del procés d'aprenentatge del seu fill.

  

https://www.i-musi.es/aula-interactiva/

 

 

 

Imprimeix

XVII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals

CARTELL INTERCANVI-2020

 

 

 

El proper dissabte dia 29 d’agost, a boqueta nit, en l’auditori de la Finca La Barbera dels Aragonés, oferirem un “CONCERT A LA FRESCA” enquadrat dins de la “XVII CAMPANYA DE CONCERTS D’INTERCANVI MUSICALS” que organitza la:

• Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV),
• Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), 
• Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV),
• Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT).

 

I que compta amb el patrocini de l’Institut Valencià de la Música i amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Vila Joiosa.

 

Degut a la situació sanitària que estem travessant, i amb l’ànim de no crear possibles situacions potencials de perill de contagis, ni més incertesa i/o inquietud en la població, ens hem vist en l’obligació de prendre la dolorosa decisió de fer el concert a porta tancada, sense públic.

 

Ens haguera agradat moltíssim que haguéreu pogut gaudir, junt amb nosaltres, d’una nit de música i germanor igual que en anys anteriors, però aquesta ha segut una decisió de força major, que no ha segut fàcil prendre, i esperem poder comptar amb la vostra comprensió.

No obstant això, el concert serà gravat i el publicarem i compartirem en la nostra web i xarxes socials ...... us animem a escoltar-lo i gaudir-lo com si haguérem estat tots junts.

Nosaltres tocarem com sempre hem tocat: per a vosaltres, malgrat aquestes "circumstàncies" ...... i no oblideu que seguim ací ....... i que l’any que ve esperem retrobar-nos en aquest “concert a la fresca". GRÀCIES.

Agrair també al Departament de Cultura i a l’Ajuntament de La Vila Joiosa, per les facilitats que ens han concedit en la planificació i organització d’aquest concert.

PROGRAMA

 

Imprimeix

Curs Escolar 2020-2021 a La Vila

CARTELL ESCOLA VALERIOS 2020 xicotet

 

Comença un nou curs. Si vols aprendre a tocar la dolçaina o el tabalet i percussió, o fer classes de Llenguatge Musical, no t’ho penses més ... ara es el moment!!!! .... apunta't a l'Escola de Música de la Colla Els Valerios de la Vila Joiosa i podràs formar part de la Colleta i de la Colla Els Valerios.

Matrícula oberta fins Octubre. El curs comença l'1 d'Octubre.

Com a novetat per a aquest curs, hem posat en funcionament la matrícula EN LÍNIA.

 

Per a més informació posa’t en contacte amb nosaltres al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  o al mòbil 636 92 36 92 (també whatsapp) o en el menú ESCOLA d’aquesta web.

 

 

Imprimeix

Alonis Circus

valeriusCircus cartell

Ha arribat a La Vila Joiosa el gran espectacle ALONIS CIRCUS

Podrem gaudir de l'actuació del mag "El mago Blaki" i el pallasso "El gran Bambolla", i l'espectacle estarà amenitzat per la música de la Colla Els Valerios. 

La màgia, els malabars, la il·lusió... ompliran d'alegria El Teatre Auditori! 

Espectacle familiar ..... des de 0 anys! 

Entrada-Donatiu 5€

 

Entrades a la venda en:

- Ferreteria Avegan - C/ Cervantes, 34

- Còpies? - C/ Barranquet, 3

- WhatsApp de la Colla (646 505 989)

- Membres de la Colla

Imprimeix

Audició de Nadal

 

audicio nadal 2019

 

El dimecres a les 19:30 hores farem l'Audició de Nadal de l'Escola de la Colla Els Valerios a l'auditori de la Llar del Pensionista de La Vila.


Entrada gratuïta.
 

Vos esperem!!

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook