BLOG

Imprimeix

VICTUS 1708 Visions de Vilajoiosa

victus-cartell

 

Les colles “La Socarrà” de Xàtiva i “Els Valerios” de La Vila Joiosa, amb la participació de l’Estudi de Dansa Evi Ruíz, estàn preparant l’espectacle "VICTUS 1708 Visions de Vilajoiosa”, que ens acostarà a un dels episodis més desconeguts de la història de La Vila, basat en l’espectacle STÀRRACOS.

Serà el proper 8 d’Abril a les 19:30 hores, al Teatre Auditori.

 
Imprimeix

Desfilada de Carnestoltes Infantil a La Vila 2017

carnestoltes la vila carnestoltes la vila 2

El divendres 24 de febrer tindrà lloc la desfilada infantil amenitzada per la Colla Els Valerios. El recorregut s'iniciarà al carrer Colón i finalitzarà a la Finca la Barbera, on hi haurà jocs infantils i música. Tots els xiquets poden participar acompanyats dels seus pares o familiars.

Els adults tindran la seua particular festa de Carnaval el dissabte 25 de febrer a partir de les 22.00 hores a la platja Centre. Aquest any, com a novetat, a més de la disco mòbil, actuarà el grup de música viler Els Balis. Totes les persones que assistisquen disfressades podran participar en el Concurs de Disfresses, en el qual es lliurarà un premi a la millor disfressa en grup dotat per 200 euros, un altre a la millor disfressa individual de 100 euros i un premi a la disfressa més original de 50 euros.

Imprimeix

Cavalcada Reis Mags a La Vila 2017

reis2017 reislavila2017

 

Com ja es tradicional, el passat dijous 22 de Desembre, la Colla i Colleta Els Valerios van fer el passacarrer nadalenc pels carrers de La Vila, des de La Llar del Pensionista fins al Mercat de Nadal ubicat en la plaça de l'església.

El proper dijous 5 de Gener actuarà amb varis grups en la Cavalcada dels Reis Mags.

Vos esperem!!!

Imprimeix

Loteria de Nadal

loteria2016

 

Amics i amigues ..... tenim loteria de Nadal.

Si esteu interessats a participar, la podeu aconseguir de qualsevol membre de la Colla Els Valerios.

GRÀCIES PER COL•LABORAR!!!!!

 

 

Imprimeix

Concert en honor a Sta Cecília

valerios-stacecilia

 

Per motius d'agenda, enguany avancem la data del nostre Concert en honor a Santa Cecília al dia 23 d'Octubre de 2016. Serà a l'Auditori del Centre Social "Llar del Pensionista" a les 19:30h.

Tindrem el plaer de comptar amb la Colla Sargantana de Sant Joan d'Alacant, amb qui compartirem l'escenari eixe dia.


Vos esperem!!

 

 

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook