BLOG

Imprimeix

Concert 5é Aniversari COLLA ELS VALERIOS

cinque aniversari

 

La Colla de Dolçainers i Tabaleters ELS VALERIOS de La Vila Joiosa cel·lebra enguany el seu 5é aniversari.

El dissabte 3 de Novembre a les 16:30 hores es farà l'Arreplegà del nous educands que entren a la Colla.

El dissabte 10 de Novembre en l'Auditori del Centre Social Llar del Pensionista de La Vila Joiosa, a les 20:00 hores, es farà el Concert de Sta. Cecília i 5é Aniversari de la Colla Els Valerios. Com a convidat estarà el Grup "El Allar" de Aluche (Madrid). S'aprofitarà la ocassió per a fer-li un Homenatge a Paco Valero, Fundaor de la Colla i tabaleter de tota la vida de La Vila Joiosa.

http://www.facebook.com/collaelsvalerios

 

 

Imprimeix

Facebook de la Colleta Els Valerios

la colleta

Els companys de La Colleta Els Valerios han creat el seu propi apartat en Facebook http://www.facebook.com/colletaelsvalerios.valerios
A part de les classes i dels assajos que fem tota la Colleta, un grup dels components ens informen dels seus propis assajos per anar millorant amb l'instrument i "fer colla". Conviden a tot aquell que vulga participar i passar una estona agradable.
Enhorabona Colleta, ací sempre teniu a la Colla que vos apoiarà en el que faja falta http://www.facebook.com/collaelsvalerios

Imprimeix

Estudiant la Dolçaina - Mètode Elemental

estudiant la dolcaina grau elemental RIVERA EDITORES MUSICA

Ja s'ha completat la totalitat dels llibres que conformen la metodologia del Grau Elemental de Dolçaina, dins del paquet de mètodes de "Estudiant la Dolçaina". Un total de 4 nivells adaptats a la didàctica del Grau Elemental de Música.

Amb tot açò i la reestructuració dels continguts que hi havia per al Grau Mitjà, situa a la Dolçaina totalment accessible per a qualsevol que vol iniciar-se des de ben petit, o que ja haja tocat l'instrument i vullga continuar formant-se a un nivell més professional, donant la possibilitat d'estudiar per a obtindre el títol de grau professional com qualsevol altre instrument dins dels conservatoris professionals.

Editorial Rivera Editores   -   Xavier Richart i La Inestable (partitures complementàries per a la metodologia)

Imprimeix

II Curs de Direcció Musical de la FVDT

ii curs direccio colles

La FVDT ha encetat el segon curs de Direcció de Colles. Els curs està orientat a la gent del món de la direcció musical, a la gent que vullga iniciar-se en aquest camp o gent que vullga aprofundir en aquest camp per tal de desenvolupar els coneixements necessaris per aquesta tasca tant del punt de vista tècnic, analític, interpretatiu, musicològic i pedagògic.

La Colla Els Valerios va participar en el I Curs com a Colla Pilot. Una experiència totalment recomanable per a qualsevol colla.

Butlletí d'Inscripció II Curs de Direcció de Colles   -   Sol·licitud Colla Pilot

www.xirimita.com

 

 

 

 

Imprimeix

Pròxims Esdeveniments

partitura elsvalerios
 

Festes d'Orxeta: Com tots els anys, components de la Colla tocaràn el divendres 21 i dilluns 24. El dissabte 22 setembre: actuació de la Colleta Els Valerios a Orxeta, en les seus Festes Patronals. Passacarrer pel poble de 18-19 hores.

Festes d'Altea: Dilluns 24 setembre desfile cristià en Altea. La Colla tocarà amb el regnat cristià. Per a la ocasió, hem fet una adaptació per a Colla i Baix de "Paqui la rellotgera", marxa cristiana per a banda de Jaime Ripoll dedicada a la Reina Cristiana 1994.

Festes de La Ermita: Despertaes del 27 al 30 de setembre per músics de la Colla Els Valerios. El dissabte 29 actuarà la Colleta de 12-13 hores.

Festes de Relleu: Diumenge 30 de setembre actuació de membres de la Colla amb les danses de Relleu. Per la vesprada Processó. Dimarts 2 d'octubre cucanyes per la vesprada.


 

 

 

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook