BLOG

Imprimeix

l'Ateneu Musical al Certamen Internacional Vila de Sènia

ateneu

 

La Colla de Dolçainers i Tabaleters ELS VALERIOS vol donar el seu suport i ànim a la Banda Simfònica de la Societat Ateneu Musical en la seva participació en el Certamen Internacional Vila de Sènia.

La música de La Vila Joiosa es donarà a conèixer internacionalment. Molta sort de part del President de la Colla, del Director i de tots els components de l'associació!

http://www.ateneulavila.com

 

 

Imprimeix

Setmana Santa en La Vila Joiosa - Nazareno

nazareno

 

La Setmana Santa ja arriba a La Vila Joiosa i serà el proper Dimarts dia 26 de Març quan la Colla de Dolçainers i Tabaleters Els Valerios junt als metalls de l'Ateneu Musical de La Vila Joiosa, faran la baixada del Nazareno des de La Ermita fins l'església de l'Assumpció. Divendres acompanyarà la colla al Nazareno de matí i de vesprada.

http://www.youtube.com/watch?v=yBMmS4WfTuk

http://www.youtube.com/watch?v=Hr8PKPUA4PY

http://www.youtube.com/watch?v=xyUzv4GAM6M

http://www.facebook.com/video/video.php?v=3378125106109

 

 

Imprimeix

JORNADA DE CONSTRUCCIÓ DE CANYES

jornada-construccio-canyes-valerios

 

El diumenge 24 de març, dins de la programació de l'Escola de Música Tradicional, la Colla Els Valerios organitza una jornada de construcció de canyes per a dolçaina, de la mà del mestre Vicent Sanz i Pérez.


Les places ja estan esgotades pels membres de l'escola.

 

 

Imprimeix

AUDICIÓ DE PASQUA Escola Els Valerios

Cartell Audició La Vila - CARRER

 

Hui, dilluns 11 de Març de 2013, a les 20:00 hores en l'Auditori de la Llar del Pensionita, els alumnes de Dolçaina i Tabal/Percussió, ens mostraran el progrés del seu estudi en l'AUDICIÓ DE PASQUA de l'Escola de Música Tradicional Els Valerios.

Actuacions individuals, de cambra i de conjunt instrumental (COLLETA). També farem l'estrena de l'arranjament de la JOTA DE LA VILA, harmonitzada per a oboè, dolçaina, tarota, saxo tenor, guitarra, castanyoles, tabal i bombet, per Héctor Llorca. Cançó popular de La Vila.

Hui en dia l'escola conta amb més de 50 alumnes de diferents poblacions: La Vila, Orxeta, Sella, Benidorm i Altea.

http://www.facebook.com/events/473639092692014/

 

 

Imprimeix

Concert Dia de la Dona en Callosa d'en Sarrià

concert dia de la dona

 

DIUMENGE 10 DE MARÇ EN DUES SESSIONS, A LES 17:30H I A LES 19:30H. EN LA CASA DE LA MÚSICA DE CALLOSA D’EN SARRIÀ. A benefici de l'associació "Amas de casa" de Callosa.
 
La Colla de Dolçainers i Tabaleters L’Algar de Callosa d’en Sarrià, pertanyent a l’Associació d’Amics de la Música, organitza el CONCERT DIA DE LA DONA, en commemoració del Dia Internacional de la Dona.

S’ha preparat l’espectacle “UN DIA DE FESTA”, que representa la importància que té la música dins d’una festa major, amb la dolçaina i el tabal com a instruments tradicionals valencians nostres.
Passarem pels actes del matí, vesprada i nit, amb els seus rituals. Un exemple de l’ample ventall de manifestacions populars que els nostres instruments acompayen a cada poble en els seus dies de festa gran.

Director: P. Héctor Llorca Esquerdo. Esdeveniment Facebook

Organitza la Colla l’Algar, Patrocina la Regidoria d’Igualtat de Callosa d’en Sarrià i Col•labora l’Associació d’Amics de la Música.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Les entrades es poden adquirir en la Tourist Info al preu de 2€, en el C/ Sant Antoni, 2 o al telèfon 965880153.

 

 

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook