BLOG

Imprimeix

Festival Llàgrimes de Santa Marta 2013

festival llagrimes 2013

 

Com tots els anys l'Associació Santa Marta, encarregada de les Festes de Moros i Cristians i altres activitats de La Vila Joiosa, organitza el Festival de Música Festera "Llàgrimes de Santa Marta", on participen la Colla de Dolçainers i Tabaleters Els Valerios, l'Agrupació Musical Mediterráneo i l'Ateneu Musical de La Vila Joiosa.

Tots els anys, cada agrupació interpreta e obres d'un mateix autor. Enguany la colla ha volgut agafar tres obres del compositor Mario Roig Vila: Somni Andalús, Tabal i Saragüells i Paullabel.

Dia i hora: Dimecres 1 de Maig a les 18:00 hores.

Lloc: Teatre Auditori de La Vila Joiosa.

Col·laboració: 3€

Venda d'entrades: Oficina de Turisme i Associació Sta. Marta.

 

 

Imprimeix

Campament Musical "Vila de Teulada"

campament teulada 2013

 

S'obri el termini d'inscripció per a apuntar-se al VI Campament Musical "Vila de Teulada" (Alacant), que tots els anys organitza el Conservatori de Teulada.

Com a novetat comentar que enguany la especialitat de Dolçaina la impartirà el Paco de Domingo, mestre dels Conservatoris Professionals del Grau de Gandia i d'Almussafes (València).

Inscripcions del 15 al 30 d'Abril.

Data del curs: del 7 (diumenge) al 12 (divendres) de Juliol.

Per a més informació PUNXAR ACÍ.

 

 

Imprimeix

l'Ateneu Musical al Certamen Internacional Vila de Sènia

ateneu

 

La Colla de Dolçainers i Tabaleters ELS VALERIOS vol donar el seu suport i ànim a la Banda Simfònica de la Societat Ateneu Musical en la seva participació en el Certamen Internacional Vila de Sènia.

La música de La Vila Joiosa es donarà a conèixer internacionalment. Molta sort de part del President de la Colla, del Director i de tots els components de l'associació!

http://www.ateneulavila.com

 

 

Imprimeix

Setmana Santa en La Vila Joiosa - Nazareno

nazareno

 

La Setmana Santa ja arriba a La Vila Joiosa i serà el proper Dimarts dia 26 de Març quan la Colla de Dolçainers i Tabaleters Els Valerios junt als metalls de l'Ateneu Musical de La Vila Joiosa, faran la baixada del Nazareno des de La Ermita fins l'església de l'Assumpció. Divendres acompanyarà la colla al Nazareno de matí i de vesprada.

http://www.youtube.com/watch?v=yBMmS4WfTuk

http://www.youtube.com/watch?v=Hr8PKPUA4PY

http://www.youtube.com/watch?v=xyUzv4GAM6M

http://www.facebook.com/video/video.php?v=3378125106109

 

 

Imprimeix

JORNADA DE CONSTRUCCIÓ DE CANYES

jornada-construccio-canyes-valerios

 

El diumenge 24 de març, dins de la programació de l'Escola de Música Tradicional, la Colla Els Valerios organitza una jornada de construcció de canyes per a dolçaina, de la mà del mestre Vicent Sanz i Pérez.


Les places ja estan esgotades pels membres de l'escola.

 

 

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook