BLOG

Imprimeix

Pròxims Esdeveniments

partitura elsvalerios
 

Festes d'Orxeta: Com tots els anys, components de la Colla tocaràn el divendres 21 i dilluns 24. El dissabte 22 setembre: actuació de la Colleta Els Valerios a Orxeta, en les seus Festes Patronals. Passacarrer pel poble de 18-19 hores.

Festes d'Altea: Dilluns 24 setembre desfile cristià en Altea. La Colla tocarà amb el regnat cristià. Per a la ocasió, hem fet una adaptació per a Colla i Baix de "Paqui la rellotgera", marxa cristiana per a banda de Jaime Ripoll dedicada a la Reina Cristiana 1994.

Festes de La Ermita: Despertaes del 27 al 30 de setembre per músics de la Colla Els Valerios. El dissabte 29 actuarà la Colleta de 12-13 hores.

Festes de Relleu: Diumenge 30 de setembre actuació de membres de la Colla amb les danses de Relleu. Per la vesprada Processó. Dimarts 2 d'octubre cucanyes per la vesprada.


 

 

 

Imprimeix

XIII Concert Colla de Bellreguard

concert colla bellreguard 2012
 

XIIIé Concert de Música tradicional valenciana de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard i Germans Caballer i amics. En Bellreguard (València) el divendres 21 de setembre a les 20:30 hores en la Casa de la Cultura.

http://www.facebook.com/events/280187785425403

"Enguany fa 13 anys que la Colla ofereix el seu concert que obri les festes del poble. Com cada any mostrem el nostre treball i com no, la nostra música tradicional. Com ja sabeu els nostres seguidors, tots els anys contem amb la participació en la segona part d'un grup convidat i enguany tenim el plaer de contar amb l'espectacle dels "Germans Caballer i amics", els quals desde Sagunt ens porten una mostra de la seua llarga trajectòria amb les dolçaines i la música popular. En fi, un concert que no podeu faltar. Esteu tots convidats."

 

 

 

Imprimeix

"Melodies de Desembarc" contra el càncer

melodies de desembarc
 

"Melodies de Desembarc" conté un cd de Música Festera per a colla de dolçaina i percussió. Un repertori que representa les festes de moros i cristians tant típiques de la Comunitat Valenciana, com les de La Vila Joiosa amb el seu desembarc. I ha sigut punt de sortida per a un projecte benèfic i solidari de la Colla Els Valerios amb una malaltia tan coneguda con és el càncer.

Si vols col·laborar amb la Asociación Española Contra el Cáncer pots adquirir un cd, aportant un donatiu de 5€ per a aquesta associació.

Més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

 

 

Imprimeix

Curs Escolar 2012/2013 Escola Els Valerios

cartell escola-2012

Curs Escolar 2012/2013 Escola de Música Els Valerios.

S'obri el plaç d'inscripció per a l'Escola de Música Tradicional de la Colla Els Valerios del 1 al 29 de Setembre, on es pot estudiar Dolçaina, Tabal i Percussió, Llenguatge Musical i Conjunt Instrumental (Colleta).

Es pot omplir esta fitxa d'inscripció, o arreplegar-la i deixar-la en: CÒPIES i INFANTS, de La Vila Joiosa.

 

 

 

Imprimeix

Concert d'estiu Colla Mal Passet

concert malpasset 2012

IX Concert d'Estiu de la Colla Mal Passet en Cocentaina.

El proper diumenge dia 5 d'Agost a les 21:00 hores en el pati d'armes del Palau Comtal de Cocentaina.

També participarà el Ballet de Virginia Bolufer.

 

 

 

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook