BLOG

Imprimeix

Estudiant la Dolçaina - Mètode Elemental

estudiant la dolcaina grau elemental RIVERA EDITORES MUSICA

Ja s'ha completat la totalitat dels llibres que conformen la metodologia del Grau Elemental de Dolçaina, dins del paquet de mètodes de "Estudiant la Dolçaina". Un total de 4 nivells adaptats a la didàctica del Grau Elemental de Música.

Amb tot açò i la reestructuració dels continguts que hi havia per al Grau Mitjà, situa a la Dolçaina totalment accessible per a qualsevol que vol iniciar-se des de ben petit, o que ja haja tocat l'instrument i vullga continuar formant-se a un nivell més professional, donant la possibilitat d'estudiar per a obtindre el títol de grau professional com qualsevol altre instrument dins dels conservatoris professionals.

Editorial Rivera Editores   -   Xavier Richart i La Inestable (partitures complementàries per a la metodologia)

Imprimeix

II Curs de Direcció Musical de la FVDT

ii curs direccio colles

La FVDT ha encetat el segon curs de Direcció de Colles. Els curs està orientat a la gent del món de la direcció musical, a la gent que vullga iniciar-se en aquest camp o gent que vullga aprofundir en aquest camp per tal de desenvolupar els coneixements necessaris per aquesta tasca tant del punt de vista tècnic, analític, interpretatiu, musicològic i pedagògic.

La Colla Els Valerios va participar en el I Curs com a Colla Pilot. Una experiència totalment recomanable per a qualsevol colla.

Butlletí d'Inscripció II Curs de Direcció de Colles   -   Sol·licitud Colla Pilot

www.xirimita.com

 

 

 

 

Imprimeix

Pròxims Esdeveniments

partitura elsvalerios
 

Festes d'Orxeta: Com tots els anys, components de la Colla tocaràn el divendres 21 i dilluns 24. El dissabte 22 setembre: actuació de la Colleta Els Valerios a Orxeta, en les seus Festes Patronals. Passacarrer pel poble de 18-19 hores.

Festes d'Altea: Dilluns 24 setembre desfile cristià en Altea. La Colla tocarà amb el regnat cristià. Per a la ocasió, hem fet una adaptació per a Colla i Baix de "Paqui la rellotgera", marxa cristiana per a banda de Jaime Ripoll dedicada a la Reina Cristiana 1994.

Festes de La Ermita: Despertaes del 27 al 30 de setembre per músics de la Colla Els Valerios. El dissabte 29 actuarà la Colleta de 12-13 hores.

Festes de Relleu: Diumenge 30 de setembre actuació de membres de la Colla amb les danses de Relleu. Per la vesprada Processó. Dimarts 2 d'octubre cucanyes per la vesprada.


 

 

 

Imprimeix

XIII Concert Colla de Bellreguard

concert colla bellreguard 2012
 

XIIIé Concert de Música tradicional valenciana de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard i Germans Caballer i amics. En Bellreguard (València) el divendres 21 de setembre a les 20:30 hores en la Casa de la Cultura.

http://www.facebook.com/events/280187785425403

"Enguany fa 13 anys que la Colla ofereix el seu concert que obri les festes del poble. Com cada any mostrem el nostre treball i com no, la nostra música tradicional. Com ja sabeu els nostres seguidors, tots els anys contem amb la participació en la segona part d'un grup convidat i enguany tenim el plaer de contar amb l'espectacle dels "Germans Caballer i amics", els quals desde Sagunt ens porten una mostra de la seua llarga trajectòria amb les dolçaines i la música popular. En fi, un concert que no podeu faltar. Esteu tots convidats."

 

 

 

Imprimeix

"Melodies de Desembarc" contra el càncer

melodies de desembarc
 

"Melodies de Desembarc" conté un cd de Música Festera per a colla de dolçaina i percussió. Un repertori que representa les festes de moros i cristians tant típiques de la Comunitat Valenciana, com les de La Vila Joiosa amb el seu desembarc. I ha sigut punt de sortida per a un projecte benèfic i solidari de la Colla Els Valerios amb una malaltia tan coneguda con és el càncer.

Si vols col·laborar amb la Asociación Española Contra el Cáncer pots adquirir un cd, aportant un donatiu de 5€ per a aquesta associació.

Més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

 

 

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook