BLOG

Imprimeix

Curs Escolar 2019-2020 a La Vila

CARTELL ESCOLA VALERIOS 2017 xicotet

 

Comença un nou curs. Si vols aprendre a tocar la dolçaina o el tabalet i percussió, o fer classes de Llenguatge Musical, no t’ho penses més ... ara es el moment!!!! .... apunta't a l'Escola de Música de la Colla Els Valerios de la Vila Joiosa i podràs formar part de la Colleta i la Colla Els Valerios.

Per a més informació posa’t en contacte amb nosaltres al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  o al mòbil 636 92 36 92 (també whatsapp) o en el menú ESCOLA d’aquesta web.

Matrícula oberta fins Octubre. El curs comença l'1 d'Octubre.

 

 

Imprimeix

Concert "Cultura a la fresca"

Cultura fresca19-cartell

 

 

El proper divendres dia 9 d’agost, a les 21:00 hores, en l’auditori del Parc El Censal, oferirem un concert dins del programa “Cultura a la Fresca”, que organitza l’Ajuntament de La Vila Joiosa ... amb el següent PROGRAMA

Serà un concert fresquet i divertit ..... us esperem!!!!

No falteu!!

Imprimeix

XVI Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals 2a part

 

CARTELL INTERCANVI-2019

 

 

El proper dia 29 de juny, tindrà lloc la segona part de l’Intercanvi Musical 2019.

 

En aquesta ocasió els amics la Colla Els Arreplegats de Xixona ens tornaran la visita a La Vila ..... i oferirem un concert les dos Colles en l’auditori de la Finca La Barbera de La Vila Joiosa, a les 20:30 hores, amb el següent PROGRAMA.

 

 

 

Imprimeix

XVI Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals

 

XIXONA-CARTELL

 

 

 

Per tercer any consecutiu, enguany també ens hem adherit a la Campanya de Concerts d’intercanvis Musicals, que ja va per la setzena edició i que està organitzada per la:

 

• Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV),
• Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA),
• Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV)
• Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT)

 

En aquesta ocasió estarem acompanyats pels amics de la Colla Els Arreplegats de Xixona.

 

El proper dia 16 de juny, a les 12:00 hores, en el Cine de Dalt de Xixona, tindrà lloc el primer concert de l’intercanvi musical amb el següent PROGRAMA.

 

 

 

Imprimeix

Carta Pobla i Llàgrimes de Santa Marta 2019

cartapobla2019


festival llagrimes 2019 

 

 

Després de les processons de Setmana Santa tocant amb el Nazareno de La Vila Joiosa aquests son els propers esdeveniments:

Dissabte 27 d'abril: actuació en la cercavila commemotativa de l'atorgament de la Carta Pobla de La Vila.

Dimecres 1 de maig: participarem en el XII Festival de Música Festera "Llàgrimes de Santa Marta" junt amb l'Agrupació Musical Mediterràneo i la Societat Ateneu Musical, ambdues de La Vila Joiosa.

Dissabte 4 de maig: festivitat de Llàgrimes de Santa Marta. Els Valerios actuaran acompanyant a diferents companyies festeres en l'Ofrena floral a la nostra Patrona.

Vos esperem!!

 

 

 

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook