BLOG

Imprimeix

Loteria de Nadal 2017

loteria2017

 

Amics i amigues ..... tenim loteria de Nadal.

Si esteu interessats a participar, la podeu aconseguir de qualsevol membre de la Colla Els Valerios.

També es pot aconseguir telefonant al mòbil 666 757 275 (Pedro Zaragoza).

GRÀCIES PER COL•LABORAR!!!!!

Imprimeix

Curs Escolar 2017-2018 a La Vila

CARTELL ESCOLA VALERIOS 2017 xicotet

 

En Octubre arranquem amb el proper curs escolar 2017-2018 de l'Escola de Música de la Colla Els Valerios.

Si tenies pensat aprendre Xirimita, Tabalet i Percussió, o fer classes de Llenguatge Musical, ara es el moment.  

Posa't en contacte amb nosaltres en Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  o 636 92 36 92 (també whatsapp) per a més informació o inscripcions.

Fitxa d'inscripció.

 

 

Imprimeix

La Vila Vella 2017 Els Valerios

lavilavella2017

 

El dissabte 2 de setembre a les 21h als peus de la muralla, en la Costera La Mar, escoltarem l'obra VICTUS 1708. HISTÒRIA DE VILAJOIOSA, que recrea el moment en què el l'exèrcit borbònic, després de sis mesos de setge, va aconseguir entrar al poble. Sabedors de l’incendi de Xàtiva i els saquejos d’Alcoi i Dénia, els vilers van decidir obrir les portes d'esta muralla i rendir-se davant el general Asfeld, amb qui, dies abans, havien pactat la capitulació. La Vila i la ciutat d’Alacant van ser les darreres poblacions del Regne de València en caure en la final de la Guerra de Successió. Reviurem aquesta història de la ciutat, en el mateix lloc on va ocórrer, amb la projecció d'imatges sobre el torrejó i amenitzats amb l'actuació del ballet Boato Amira, de Sella, que convertiran l'actuació en una experiència impressionant i inoblidable a La Vila Bella.

L'actuació serà a les 22.15 hores i està basada en l'espectacle Starracos i pretén acostar-los a un dels episodis més desconeguts de la història de La Vila Joiosa, el setge i capitulació de La Vila en els moments finals de la Guerra de Successió a l’antic Regne de València.

Imprimeix

Cercavila a Sella per La Colleta Els Valerios

colleta

 

El dissabte dia 12 d'agost de matí, La Colleta Els Valerios farà una cercavileta al poble veí de Sella. Gràcies Liz i Stephen Green per comptar amb nosaltres.

Imprimeix

Concert "Cultura a la fresca" al Parc El Censal

valeriosfresca17

 

Concert "Cultura a la fresca" al Parc El Censal.

El proper divendres dia 11 d’agost, la Colla Els Valerios oferirà un concert de música “fresqueta” dins de la 2a edició de “Cultura a la Fresca”, organitzada per l’Ajuntament de La Vila Joiosa.

Serà a l’auditori del Parc El Censal, a partir de les 21:00 hores.

No falteu!!

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook