BLOG

Imprimeix

Concert de Sta. Cecilia de Els Valerios

stacecilia2017 valerios programa

Altre any tornem a celebrar la festivitat de la patrona de la Música, Santa Cecilia. I nosaltres ja tenim programat el nostre concert amb un format atractiu per a la nostra gran família de Els Valerios de La Vila.

Ens veiem el dissabte 11 de novembre a les 19:30 hores a l'auditori del Centre Social Llar del Pensionista.

Vos esperem!!

 

Audició. Tocates UT1 i tot UT2.

Imprimeix

Arreplegà dels nous educands de la Colla

arreplega2017

 

Dins dels actes de Sta. Cecilia, el dissabte farem la ja tradicional arreplegà dels nous músics que entren a formar part de la nostra gran família, la Colla Els Valerios de La Vila.

Donarem inici al nostre actes a les 17 hores.

Imprimeix

Loteria de Nadal 2017

loteria2017

 

Amics i amigues ..... tenim loteria de Nadal.

Si esteu interessats a participar, la podeu aconseguir de qualsevol membre de la Colla Els Valerios.

També es pot aconseguir telefonant al mòbil 666 757 275 (Pedro Zaragoza).

GRÀCIES PER COL•LABORAR!!!!!

Imprimeix

Curs Escolar 2017-2018 a La Vila

CARTELL ESCOLA VALERIOS 2017 xicotet

 

En Octubre arranquem amb el proper curs escolar 2017-2018 de l'Escola de Música de la Colla Els Valerios.

Si tenies pensat aprendre Xirimita, Tabalet i Percussió, o fer classes de Llenguatge Musical, ara es el moment.  

Posa't en contacte amb nosaltres en Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  o 636 92 36 92 (també whatsapp) per a més informació o inscripcions.

Fitxa d'inscripció.

 

 

Imprimeix

La Vila Vella 2017 Els Valerios

lavilavella2017

 

El dissabte 2 de setembre a les 21h als peus de la muralla, en la Costera La Mar, escoltarem l'obra VICTUS 1708. HISTÒRIA DE VILAJOIOSA, que recrea el moment en què el l'exèrcit borbònic, després de sis mesos de setge, va aconseguir entrar al poble. Sabedors de l’incendi de Xàtiva i els saquejos d’Alcoi i Dénia, els vilers van decidir obrir les portes d'esta muralla i rendir-se davant el general Asfeld, amb qui, dies abans, havien pactat la capitulació. La Vila i la ciutat d’Alacant van ser les darreres poblacions del Regne de València en caure en la final de la Guerra de Successió. Reviurem aquesta història de la ciutat, en el mateix lloc on va ocórrer, amb la projecció d'imatges sobre el torrejó i amenitzats amb l'actuació del ballet Boato Amira, de Sella, que convertiran l'actuació en una experiència impressionant i inoblidable a La Vila Bella.

L'actuació serà a les 22.15 hores i està basada en l'espectacle Starracos i pretén acostar-los a un dels episodis més desconeguts de la història de La Vila Joiosa, el setge i capitulació de La Vila en els moments finals de la Guerra de Successió a l’antic Regne de València.

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook