BLOG

Imprimeix

La Vila Vella 2017 Els Valerios

lavilavella2017

 

El dissabte 2 de setembre a les 21h als peus de la muralla, en la Costera La Mar, escoltarem l'obra VICTUS 1708. HISTÒRIA DE VILAJOIOSA, que recrea el moment en què el l'exèrcit borbònic, després de sis mesos de setge, va aconseguir entrar al poble. Sabedors de l’incendi de Xàtiva i els saquejos d’Alcoi i Dénia, els vilers van decidir obrir les portes d'esta muralla i rendir-se davant el general Asfeld, amb qui, dies abans, havien pactat la capitulació. La Vila i la ciutat d’Alacant van ser les darreres poblacions del Regne de València en caure en la final de la Guerra de Successió. Reviurem aquesta història de la ciutat, en el mateix lloc on va ocórrer, amb la projecció d'imatges sobre el torrejó i amenitzats amb l'actuació del ballet Boato Amira, de Sella, que convertiran l'actuació en una experiència impressionant i inoblidable a La Vila Bella.

L'actuació serà a les 22.15 hores i està basada en l'espectacle Starracos i pretén acostar-los a un dels episodis més desconeguts de la història de La Vila Joiosa, el setge i capitulació de La Vila en els moments finals de la Guerra de Successió a l’antic Regne de València.

Imprimeix

Cercavila a Sella per La Colleta Els Valerios

colleta

 

El dissabte dia 12 d'agost de matí, La Colleta Els Valerios farà una cercavileta al poble veí de Sella. Gràcies Liz i Stephen Green per comptar amb nosaltres.

Imprimeix

Concert "Cultura a la fresca" al Parc El Censal

valeriosfresca17

 

Concert "Cultura a la fresca" al Parc El Censal.

El proper divendres dia 11 d’agost, la Colla Els Valerios oferirà un concert de música “fresqueta” dins de la 2a edició de “Cultura a la Fresca”, organitzada per l’Ajuntament de La Vila Joiosa.

Serà a l’auditori del Parc El Censal, a partir de les 21:00 hores.

No falteu!!

Imprimeix

MUSICA'T LA VILA 2017

escolaEstiu 2017 p

 

MUSICA'T LA VILA 2017

Classes individuals d'Iniciació a la Dolçaina i Tabal en l'Escola d'Estiu Els Valerios.

Si en estiu es quan realment tens temps lliure i vols aprofitar per a aprendre a tocar la Dolçaina (Xirimita, Xeremita, Xaramita...) o el Tabal (Tabalet) i començar de zero, o si ja tocaves fa temps i vols reprendre les classes i tornar a tocar el teu instrument ... durant els mesos de Juliol (matins) i Agost anem a encetar un curs per a tots/es aquells/es que vulgueu iniciar-vos en la Dolçaina o el Tabal.

Pots contactar amb nosaltres a través de Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o 636 92 36 92, també per Whatsapp.

(Informació sobre el mes de Juliol: com durant l'última setmana de Juliol són festes en La Vila, en la setmana del 17 al 21 farem classes dobles)

Enllaç del formulari per a fer la inscripció punxant ací

fb escolaestiu-2017

 

Imprimeix

VICTUS 1708 Visions de Vilajoiosa

victus-cartell

 

Les colles “La Socarrà” de Xàtiva i “Els Valerios” de La Vila Joiosa, amb la participació de l’Estudi de Dansa Evi Ruíz, estàn preparant l’espectacle "VICTUS 1708 Visions de Vilajoiosa”, que ens acostarà a un dels episodis més desconeguts de la història de La Vila, basat en l’espectacle STÀRRACOS.

Serà el proper 8 d’Abril a les 19:30 hores, al Teatre Auditori.

 

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook