Imprimeix

La Vila Vella 2017 Els Valerios

lavilavella2017

 

El dissabte 2 de setembre a les 21h als peus de la muralla, en la Costera La Mar, escoltarem l'obra VICTUS 1708. HISTÒRIA DE VILAJOIOSA, que recrea el moment en què el l'exèrcit borbònic, després de sis mesos de setge, va aconseguir entrar al poble. Sabedors de l’incendi de Xàtiva i els saquejos d’Alcoi i Dénia, els vilers van decidir obrir les portes d'esta muralla i rendir-se davant el general Asfeld, amb qui, dies abans, havien pactat la capitulació. La Vila i la ciutat d’Alacant van ser les darreres poblacions del Regne de València en caure en la final de la Guerra de Successió. Reviurem aquesta història de la ciutat, en el mateix lloc on va ocórrer, amb la projecció d'imatges sobre el torrejó i amenitzats amb l'actuació del ballet Boato Amira, de Sella, que convertiran l'actuació en una experiència impressionant i inoblidable a La Vila Bella.

L'actuació serà a les 22.15 hores i està basada en l'espectacle Starracos i pretén acostar-los a un dels episodis més desconeguts de la història de La Vila Joiosa, el setge i capitulació de La Vila en els moments finals de la Guerra de Successió a l’antic Regne de València.

Els Valerios en la xarxa

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook