Imprimeix

XVII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals

CARTELL INTERCANVI-2020

 

 

 

El proper dissabte dia 29 d’agost, a boqueta nit, en l’auditori de la Finca La Barbera dels Aragonés, oferirem un “CONCERT A LA FRESCA” enquadrat dins de la “XVII CAMPANYA DE CONCERTS D’INTERCANVI MUSICALS” que organitza la:

• Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV),
• Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), 
• Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV),
• Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT).

 

I que compta amb el patrocini de l’Institut Valencià de la Música i amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Vila Joiosa.

 

Degut a la situació sanitària que estem travessant, i amb l’ànim de no crear possibles situacions potencials de perill de contagis, ni més incertesa i/o inquietud en la població, ens hem vist en l’obligació de prendre la dolorosa decisió de fer el concert a porta tancada, sense públic.

 

Ens haguera agradat moltíssim que haguéreu pogut gaudir, junt amb nosaltres, d’una nit de música i germanor igual que en anys anteriors, però aquesta ha segut una decisió de força major, que no ha segut fàcil prendre, i esperem poder comptar amb la vostra comprensió.

No obstant això, el concert serà gravat i el publicarem i compartirem en la nostra web i xarxes socials ...... us animem a escoltar-lo i gaudir-lo com si haguérem estat tots junts.

Nosaltres tocarem com sempre hem tocat: per a vosaltres, malgrat aquestes "circumstàncies" ...... i no oblideu que seguim ací ....... i que l’any que ve esperem retrobar-nos en aquest “concert a la fresca". GRÀCIES.

Agrair també al Departament de Cultura i a l’Ajuntament de La Vila Joiosa, per les facilitats que ens han concedit en la planificació i organització d’aquest concert.

PROGRAMA

 

Els Valerios en la xarxa

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook