Imprimeix
PDF

COLLETA ELS VALERIOS

 

colleta web

La Colleta Els Valerios està dins del projecte de formació que la Colla Els Valerios va encetar en l'any 2008, l'Escola de Música Tradicional. Es tracta de l'assignatura de Conjunt Instrumental, que engloba als estudiants dels cursos 3r i 4t de Grau Elemental. Una vegada superats aquestos nivells i haver superat unes proves, passen a formar part de la Colla Els Valerios.

En l’Escola de Música es dóna Llenguatge Musical (també Adults), Cor, Dolçaina, Percussió i Conjunt Instrumental (Colleta), de la qual el Mestre de Dolçaina és P. Héctor Llorca Esquerdo i el Mestre de Percussió és Roberto Sayago Martínezl.

Entre les diferents actuacions que ha realitzat La Colleta estan: Dia de l'Educand en Sant Vicent del Raspeig, Passacarrer en les Festes d'Orxeta i Passacarrer en les Festes de La Ermita.També ha col·laborat amb la Colla Els Valerios en els concerts de Sta. Cecília.

El Director de la Colleta és P. Héctor Llorca Esquerdo. Hui en dia es compta amb uns 20 components en la Colleta i uns pocs membres de la Colla que col·laboren amb els que estan iniciant-se.

 

Els Valerios en la xarxa

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook