Imprimeix
PDF
ESCOLA DE MÚSICA TRADICIONAL ELS VALERIOS
 
 
L'Escola d'Educands de la Colla Els Valerios (reconeguda per l'Exc. Ajuntament de La Vila Joiosa) s'inicià en l'any 2008 amb l'objectiu de recuperar la Dolçaina i el Tabal després de la crisi dels anys seixanta. Hui en dia es compta amb uns 55 alumnes. Entre la oferta formativa està: Dolçaina, Tabal i Percussió, Llenguatge Musical (també Adults), Cor i Conjunt Instrumental (Colleta).
 
Es un punt de sortida per a tota aquella persona interesada en aprendre a tocar aquestos instruments, tant per a aficionats com per a un nivell més professional. També es dóna la opció de preparar l'accés al Grau Mitjà de Dolçaina del Conservatori, per a l'obtenció del títol oficial. El que els mestres de l'escola siguen titulats, assegura el progrés en l'ensenyament dels instruments.
 
Una vegada superat un nivell exigit, es passa a formar part de la Colla Els Valerios.
 
CARTELL ESCOLA VALERIOS 2020 xicotet
 
 
DOCUMENTACIÓ NECESSARIA PER A FORMALITZAR LA MATRICULACIÓ
 
 
 
Una vegada omplits i signats els tres formularis, envia'ls a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
 
 
 

També pots fer la matrícula EN LÍNIA

 
 
   
Els Valerios en la xarxa

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook