Imprimeix
PDF

 MESTRE DE TABAL I PERCUSSIÓ I LLENGUATGE MUSICAL

Paco Madrid Martínez

 Paco-Madrid

 

 

Als 8 anys el seu primer contacte amb la música en la Banda "La Nova" d'Alcoi. Es trasllada a La Nucia, on comença els seus estudis musicals de la d'Antonia Ivorra i seguidament estudia piano amb la professora Inma Vidal, en el Conservatori José Pérez Barceló de Benidorm.

 

Interessat per la tecnologia del piano cursa estudis en la ETPBA (Argentina) i completa els cursos de la Universitat de Cartagena amb Fulgencio Gómez. També realitza estàncies de treball amb Carlos Mora a Piano Mora en Vilshofen (Alemanya).

 

El seu caràcter comunicatiu i la seua inquietud divulgativa, el porta a realitzar diferents tallers i conferències al voltant de la tecnologia del piano en nombroses institucions culturals i docents com ara l’Auditori i Centre Cultural de La Nucia, el Conservatori Superior d’Alacant o els Conservatoris Professionals de Villena i Novelda, entre d’altres.

 

S’inicia en la percussió de la de Felip Cardona, i obté el Premi Extraordinari dels estudis professionals al Conservatori “José Pérez Barceló” de Benidorm amb el professor Severino Navarro. Posteriorment finalitza els estudis superiors d'interpretació de percussió al Conservatori Superior de Música "Òscar Esplà" d'Alacant, amb els professors José Crespo, Jose Salvador "Chapi" i els catedràtics Rafa Mayans i Joan Iborra.

 

Ha realitzat formacions d’especialització amb percussionistes com ara Nick Woud, Emanuelle Sejourné, Gratiniano Murcia, Philippe Spiesser, Pius Cheung, Juanjo Guillem i Javier Eguillor, entre d’altres.

 

Ha estat contínuament lligat a la pedagogia musical sent professor de llenguatge musical, piano i percussió en nombroses escoles de música i centres de formació.

 

El seu interès per la pedagogia i la psicologia de la música el porta a completar els cursos del programa de postgrau "Psicologia de la interpretació artística" i "Neuroeducacio" de la Universitat Nacional a Distància (UNED).

 

Actualment és professor en l’escola de música de l’Unió Musical de Tàrbena, la Societat Musical Lira Relleuense de Relleu, escola de l’Unió Musical de Benidorm, Solfa Calaix de les arts i l’escola de la Colla Els Valerios de La Vila Joiosa, labor que compagina amb la seua activitat artística i permanent formació.

 

Els Valerios en la xarxa

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook