Benvingut a la web de la

COLLA ELS VALERIOS

Esperem que t'agrade i la disfrutes tant com nosaltres

 
Imprimeix
PDF

I-Musi - Llenguatge Musical

 

Aquest curs l’Escola de Música de la Colla Els Valerios, estrena un nou sistema d’aprenentatge de Llenguatge Musical .... descobrim i·MUSI.

 

 logoIMUSI

 

  • EL LLIBRE

PROGRESSIÓ I DIDÀCTICA LÙDICA, CLAU DEL MÈTODE

I·Musi ha creat un innovador i progressiu sistema d'aprenentatge que utilitza les noves tecnologies.

El procés utilitzat en totes les unitats didàctiques es basa en escoltar, parlar, llegir i escriure, imitant el procés natural d'aprenentatge de la llengua materna.

En un sol llibre, estructurat en 8 unitats didàctiques, treballem tots els elements i aspectes referents al Llenguatge Musical: Interiorització, Audició, Memòria, Moviment, Teoria Musical, Ritme, Entonació, Improvisació, Creativitat, Dictat i Cal·ligrafia.

 

https://www.i-musi.es/libro/

 

  • AULA INTERACTIVA

LA PLATAFORMA DIGITAL MÉS INNOVADORA DEL SECTOR EDUCATIU MUSICAL

Et presentem un conjunt d'eines i materials pensats per a oferir-te el millor servei i qualitat a l'aula musical, tant per a alumnes, pares i professors.

D'una forma complementària i innovadora, aquest llibre s'acompanya d'una plataforma online que ajuda tant al professor com a l'alumne a complementar els continguts adquirits a l'aula.

Amb aquesta plataforma, l'alumne, a través de jocs interactius, aprendrà de manera lúdica. El professor podrà avaluar de manera contínua l'aprenentatge de l'alumne. I a més, gràcies al sistema de control parental, els pares podran ser partícips del procés d'aprenentatge del seu fill.

  

https://www.i-musi.es/aula-interactiva/

 

 

 

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook