Benvingut a la web de la

COLLA ELS VALERIOS

Esperem que t'agrade i la disfrutes tant com nosaltres

 
Imprimeix
PDF

XVII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals

CARTELL INTERCANVI-2020

 

 

 

El proper dissabte dia 29 d’agost, a boqueta nit, en l’auditori de la Finca La Barbera dels Aragonés, oferirem un “CONCERT A LA FRESCA” enquadrat dins de la “XVII CAMPANYA DE CONCERTS D’INTERCANVI MUSICALS” que organitza la:

• Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV),
• Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), 
• Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV),
• Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT).

 

I que compta amb el patrocini de l’Institut Valencià de la Música i amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Vila Joiosa.

 

Degut a la situació sanitària que estem travessant, i amb l’ànim de no crear possibles situacions potencials de perill de contagis, ni més incertesa i/o inquietud en la població, ens hem vist en l’obligació de prendre la dolorosa decisió de fer el concert a porta tancada, sense públic.

 

Ens haguera agradat moltíssim que haguéreu pogut gaudir, junt amb nosaltres, d’una nit de música i germanor igual que en anys anteriors, però aquesta ha segut una decisió de força major, que no ha segut fàcil prendre, i esperem poder comptar amb la vostra comprensió.

No obstant això, el concert serà gravat i el publicarem i compartirem en la nostra web i xarxes socials ...... us animem a escoltar-lo i gaudir-lo com si haguérem estat tots junts.

Nosaltres tocarem com sempre hem tocat: per a vosaltres, malgrat aquestes "circumstàncies" ...... i no oblideu que seguim ací ....... i que l’any que ve esperem retrobar-nos en aquest “concert a la fresca". GRÀCIES.

Agrair també al Departament de Cultura i a l’Ajuntament de La Vila Joiosa, per les facilitats que ens han concedit en la planificació i organització d’aquest concert.

PROGRAMA

 

Contacte

Colla Els Valerios de La Vila Joiosa.

Si vols contactar amb nosaltres per alguna desfilada, festa de barri, processó, festa privada o el que vullgues, fes-ho a través de l'enllaç de baix.

Contactar

Xarxes Socials

TwitterFacebook