I·MUSI - LLENGUATGE MUSICAL

L’Escola de Música de la Colla Els Valerios, s’ha adherit a un nou sistema d’aprenentatge de Llenguatge Musical …. descobrim i·MUSI.

  

  • EL LLIBRE

PROGRESSIÓ I DIDÀCTICA LÙDICA, CLAU DEL MÈTODE

I·Musi ha creat un innovador i progressiu sistema d’aprenentatge que utilitza les noves tecnologies.

El procés utilitzat en totes les unitats didàctiques es basa en escoltar, parlar, llegir i escriure, imitant el procés natural d’aprenentatge de la llengua materna.

En un sol llibre, estructurat en 8 unitats didàctiques, treballem tots els elements i aspectes referents al Llenguatge Musical: Interiorització, Audició, Memòria, Moviment, Teoria Musical, Ritme, Entonació, Improvisació, Creativitat, Dictat i Cal·ligrafia.

 

EL LLIBRE

 

  • AULA INTERACTIVA

LA PLATAFORMA DIGITAL MÉS INNOVADORA DEL SECTOR EDUCATIU MUSICAL

Et presentem un conjunt d’eines i materials pensats per a oferir-te el millor servei i qualitat a l’aula musical, tant per a alumnes, pares i professors.

D’una forma complementària i innovadora, aquest llibre s’acompanya d’una plataforma online que ajuda tant al professor com a l’alumne a complementar els continguts adquirits a l’aula.

Amb aquesta plataforma, l’alumne, a través de jocs interactius, aprendrà de manera lúdica. El professor podrà avaluar de manera contínua l’aprenentatge de l’alumne. I a més, gràcies al sistema de control parental, els pares podran ser partícips del procés d’aprenentatge del seu fill.

  

AULA INTERACTIVA

 

error: El contingut està protegit!!
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad