I·MUSI - LLENGUATGE MUSICAL

L’Escola de Música de la Colla Els Valerios, s’ha adherit a un nou sistema d’aprenentatge de Llenguatge Musical …. descobrim i·MUSI.

  

  • EL LLIBRE

PROGRESSIÓ I DIDÀCTICA LÙDICA, CLAU DEL MÈTODE

I·Musi ha creat un innovador i progressiu sistema d’aprenentatge que utilitza les noves tecnologies.

El procés utilitzat en totes les unitats didàctiques es basa en escoltar, parlar, llegir i escriure, imitant el procés natural d’aprenentatge de la llengua materna.

En un sol llibre, estructurat en 8 unitats didàctiques, treballem tots els elements i aspectes referents al Llenguatge Musical: Interiorització, Audició, Memòria, Moviment, Teoria Musical, Ritme, Entonació, Improvisació, Creativitat, Dictat i Cal·ligrafia.

 

EL LLIBRE

 

  • AULA INTERACTIVA

LA PLATAFORMA DIGITAL MÉS INNOVADORA DEL SECTOR EDUCATIU MUSICAL

Et presentem un conjunt d’eines i materials pensats per a oferir-te el millor servei i qualitat a l’aula musical, tant per a alumnes, pares i professors.

D’una forma complementària i innovadora, aquest llibre s’acompanya d’una plataforma online que ajuda tant al professor com a l’alumne a complementar els continguts adquirits a l’aula.

Amb aquesta plataforma, l’alumne, a través de jocs interactius, aprendrà de manera lúdica. El professor podrà avaluar de manera contínua l’aprenentatge de l’alumne. I a més, gràcies al sistema de control parental, els pares podran ser partícips del procés d’aprenentatge del seu fill.

  

AULA INTERACTIVA

 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad