COLLETA

La Colleta Els Valerios està dins del projecte de formació que la Colla Els Valerios va encetar l’any 2008, quan la Junta Directiva d’aquella època va decidir crear l’Escola de Música Tradicional.

 

Està composta pels alumnes de 3r i 4t de Grau Elemental que cursen l’assignatura de Conjunt Instrumental, tant de dolçaina com de percussió, on treballen en comú repertori, ritmes i aprenen a tocar amb més gent.

 

Dins de la formació de la nostra escola també s’estudia Llenguatge Musical amb la metodologia interactiva iMusi, on estudien a l’aula i des de casa.

 

Una vegada apresos els coneixements necessaris per a fer un altre pas endavant i haver superat unes proves, l’alumne passa a formar part de la Colla Els Valerios.

PROFESSOR - DIRECTOR

P. Héctor Llorca Esquerdo

HORARI D'ASSAJOS

Dimecres de 20:30 a 21:30 hores

error: El contingut està protegit!!
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad